RailRoadRiders

 

De 3e Rit van 2017.

Wat leek het een prachtige dag te worden vanmorgen toen we wakker werden. De 1 was wat eerder dan de ander maar dat maakt niet uit toch, Luuk en Dick??

We hebben heerlijk ontbeten en zijn dit keer laat op pad gegaan. Pas rond 10:20 ronkten de eerste motoren. Voordat er gereden kon worden moest eerst Luuk zijn broek los gemaakt worden. Die zat zomaar ineens en heel plotseling vast met tie-wraps......


Uiteindelijk gingen we dan toch op pad via hele mooie bochtige bergwegen en een route van ongeveer 277 km. En dat met temperaturen ........... WOW dat was lekker rijden hoor. Ook hier werd er weer van motor geruild en weet nu achteraf dat André hier een beslissing heeft genomen om hoogstwaarschijnlijk over te stappen op een andere motor.


We hebben heerlijk gereden en uiteindelijk na een kleine tussenstop in Wenigerode waar we een paar stoomtreinen hebben bekeken. Dit moest natuurlijk als spoormensen zijnde.


Daarna zijn we verder gereden en hebben uiteindelijk in het stadje zelf heerlijk geluncht.

 En uiteraard komt er terwijl we heerlijk in het zonnetje zitten weer een trein aan.


Ook kon Rick het niet laten om een video van Frans te maken.

We zijn toen naar de tunnel des waanzins gereden. Daar zagen we ook de langste hangbrug van Duitsland en die moest uiteraard bekeken worden.


Via weer een hele mooie route zijn we langzaam aan richting "Ons Kasteeltje" gereden.
We kwamen weer op de Hohegeis uit waar Rick, Luuk , Merijn en Frans nog even een paar keer solo wilden rijden. Dat vonden de 4 waaghalzen natuurlijk geweldig en er werd dan ook op ieders persoonlijke limiet gereden.


Uiteraard gingen we na een keer of 4 heen en weer gereden te hebben weer terug.
Aangekomen in Bad Sachsa kwamen Henk en Nel er ook net aan. Ze hadden een kleine fles whiskey bij zich en die werd even burgemeester gemaakt waarna we rond 19:30 naar het schnitzel paradijs gingen om te dineren.

 Tijdens de wandeling werden we nog even ingehaald

Om 22:30 weer terug en toen moest de week even nabesproken worden onder het genot van een borrel en uiteraard chips....................... Frans kon het niet laten om er voor te zorgen dat alles echt op kwam............... Mafkees dat ie is


Helaas gaan we na deze dag alweer huiswaarts